Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du vill ha mig

jag håller dig, inuti, fast du ljuger när du påstår att du inte bits

och jag vet,
du är lika farlig om natten, som skräckfilmer på andra sidan tolv,
trötta ögon i badkar och en hel vinter utan mössa

det gör ont att älska fast man är skuld, jag brukade färglägga allt inom gränser

-while you killed your darlings, utan en vilja att sudda

kortdistans och tiden bokar världsomseglingar mellan ögonblicken, jag håller din hand, ser och känner och släpper taget

trots att trottoarkanter placerats strategiskt,
av statsministrar som sett hur ungdomen flyr landet (för att finna kärlek i masajer eller knulla gräddan i hollywood), sätter vi oss inte längre ner; sånt är förspel och vi waay past that och ändå inte

-

"du?"

"vad är det?"

du, jag älskar dig
jag älskar dig
älskar dig

"nej, nej det var inget"

-

fast att hösten springer maraton kyls staden ner och jag behöver inte längre förklara min gåshud.
om du vill kan vi gå lite närmre utan att skämmas fast att det är natt och förbjudet, och jag kan stoppa allt du säger under revbenen

du vet precis som jag, att mörkret klär oss och gör misstagen enklare att begå




Fri vers av Desert dust
Läst 448 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-06 20:39



Bookmark and Share


  inutimonster
"tiden bokar världsomseglingar mellan ögonblicken"

i love u, man! det finns ingen annan som du i den här världen.
2008-11-07

    ej medlem längre
oj. gillar verkligen hur du formulerar dig. en riktig ordkonstnär.
nej, den här gillade jag verkligen skarpt!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust