Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(år)

efter år av väntan rör du vid mig
och allt som alltid varit mitt
kommer till mig som en belöning
för allt jag skapat
för allt jag gjort

du är varm
och ställer inga frågor
för du har hört när jag berättat,
sagt allt som finns att säga

och jag vet
att du vet
att du
är den




Fri vers av Charlotte Lind
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-06 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Lind