Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje morgon

från andra sidan dörren
tränger sig dagen på
och varje morgon
då jag låser upp för att gå ut
är det som att jag måste
lämna något bakom mig,
som att det skrämts,
vet vad som väntar
och vägrar följa med

det stannar kavr
fortsätter trampa upp
moln och dun
runt avtrycket från din kropp

och när jag tittar in en sista gång
är det stilla, tyst
färgerna är försvunna och inget finns att se
det har redan gömt sig, flytt från dagen
och lämnat mig ensam, bara låtit mig gå




Fri vers av Charlotte Lind
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-06 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Lind