Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M.

jag hittar dig längst bak,
längst in
via bakväggar och lönndörrar
finns du som en hemlighet

bakom ditt svärd
bakom din sköld
går jag hemlig och tyst
låter dig parera
allt för att undvika,
samla tid och växa-
bli som du




Fri vers av Charlotte Lind
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Lind