Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan raderna

för att inte kännas vid
allt dom går miste om
hela det liv som ligger gömt
mellan raderna
band dom fast dig
längst med den smalaste av linjer
slet av dina nervtrådar
och valde att aldrig lyssna
när du målade upp bilder
visade konturerna
och siluetten av den dröm
som själva aldrig vågade drömma




Fri vers av Charlotte Lind
Läst 246 gånger
Publicerad 2008-11-06 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Lind