Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenfall

jag framkallade dig
redan för flera år sen
du kom in i klassrummet
tog mig ut därifrån
visade vägen till vattenfallet
bakom skolan
det gjorde mig lugn
att du visste nåt
ingen annan visste

vi stannade där
länge satt vi
som att inget spelade nån roll
som att jag var den jag ville vara

du berättade om det
som andra människor
undanhållit från mig
du berättade dom det
som andra människor
lärt mig tänka bort

dina bilder var tydliga
allt blev självklart
det var givet
att jag var minst lika nära
som du




Fri vers av Charlotte Lind
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-08 23:24



Bookmark and Share


  Robert Almgren VIP
En mycket bra text, och bra framförande på poetrygangbang, vilket visade sig i finalen, och du som funderade på att inte ens ställa upp :-) hursomhelst, bra jobbat!
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Lind