Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor och Hus

husen stod kvar
rosorna stod kvar

jag litade på dom
räknade med dom
som att dom alltid
skulle finnas där för mig nu
vara mig trogen
och inte försvinna
som så många gånger förr

bara stanna kvar
i alla fall tills nästan gång
bara stanna kvar
så jag kan stanna också




Fri vers av Charlotte Lind
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-08 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Lind