Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så talar en God människa...

Det är väldigt svårt att ändra


sagda

ord

Däremot är det väldigt lätt
att

säga nya...

som man vill
ändra




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-11-06 20:57



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Det är aldrig för sent att förmedla något gott.
2008-11-13

  Lena Krantz VIP
En god människa är nog en som reflekterar över det sagda (och kanske det osagda)

;o)
2008-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Det finns inga goda människor.
2008-11-08

  Mygg
Ja, så bra!!!Kloka och väl valda ord!
2008-11-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag blir andlöst tagen av dessa vackra och enormt kloka ord.
Fantastiskt vackert sant!! Tusen kramar och applåder!!/B
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP