Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ost

Gå inte in i fällan
om

du inte gillar
ost




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-06 21:31



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Learning by doing är inte så smart i detta fall:-)
2008-11-13

  anits VIP
Härligt
2008-11-10

  Carola Zettergren
Mitt i prick!:D
2008-11-08

  stefan.g
Skön text.....!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP