Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välver svart


natt välver svart
mot jord i stegring
dör du mig, glödgande
min kropp genomskinlig
återvänder i rörelse mot Dig

genom spår
utströdda i natten








copyright © Ari Eskelinen 2004





Fri vers av arie
Läst 1238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2004-05-22 00:47



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Svårt svart svar, kräver våt vit väta.........
2009-02-18

  Smultris
Bara dessa två rader är magiska...

"genom spår
utströdda i natten"
2006-09-20

    Hades Is Rising
Hur fint som helst.
2005-03-16

  Agneta Bergman Fredrikson
Mycket, mycket vackert. HAr förresten tittat på Din utställning. Älskar kolskissen.
2004-06-27

  CC
Otroligt vacker och öppen, "i stegring dör du mig" åh! tack.
2004-06-03

    Yvonn
åhh...jag tycker om denna ... minner om extasens dyningar i kropp och själ.

2004-05-27

  Anna H
Den känns lite vemodig men den är vacker. Jag tycker om den.
2004-05-22
  > Nästa text
< Föregående

arie
arie