Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärla


Det finns en pärla
i en mussla
på botten
av ett hav
Den ligger
där och väntar
fast jag
vet inte var.

Jag kan vackla
på min väg
och vara
väldigt svag.

Men tvivlar
gör jag aldrig
att jag
hittar den
en dag.




Fri vers av Thirre
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-08-10 01:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gullig liten enkel rimdikt, fin!
2005-08-10

  Tino
denna var riktigt cool!
Gillas!=)
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre