Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljust och Mörkt


Ibland är det Mörkt...

Ibland är det ljust..

Ber att få tiden att
läka

Det gör ont och bränner

Kan bara ta en dag
isänder.....

Finns vid min sida

Stanna kvar om du orkar

En dag solen åter värmer

Vet ej när

Ber dig stanna

Du mitt allt..

Följ mig genom

Hjälp mig att orka

En tanke är stark och klar

Och jag bär den inom mig

Jag älskar dig

du är mitt allt........




Fri vers av Margithe VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-07 09:03



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Kärleken övervinner allt... Förtvivlade rader som pendlar mellan mörker o ljus!
2008-11-17

  Elaine.S VIP
Störst av allt är kärleken och den är värd
all omvårdnad..
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP