Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vers för Vysotskij


Jag skriver från Ingenmansland

 

jag skriver från Ingenmansland
brev till er som har mantalsort

jag känner mig konstig och ensam
mitt budskap är därför kort

det växer blommor i Ingenmansland
men osedda vissnar de bort




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-07 22:55



Bookmark and Share


  Rosmarin
bra rytm förresten!
2008-11-08

  Rosmarin
vi är många som bor i Ingemansland - i vissa delar i alla fall
2008-11-08

  Elaine.S VIP
En liten önskan om att bli sedd...
2008-11-08

  Ulf Lagerholm
fin
2008-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Storslaget!

Befinner mig också i något slags Terra Nullius.
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger