Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbi

Vissa dagar
bara glider en förbi
likt vatten i kupad hand




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-08-10 11:49



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, så är det med vissa dagar. Fin beskrivning av detta.
2005-08-12

  stella
Vacker beskrivning av det som förloras och inte kan hållas fast.
2005-08-10

  Rachel Roth
fin liknelse....men tittar man på vattnet i den kupade handen är det så vackert och händerna blir så fina i det våta....
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell