Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

Så många pusselbitar
i ett liv
så mycket som ska
falla på plats
om några bitar fallit bort
förgörs helheten fort
men kanske kan pusslet
hållas ihop ändå
även om saknaden
av de förlorade bitarna
är svår att rå på




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-08-10 12:11



Bookmark and Share


    Andersx
livet är som ett evigt pussel som aldrig blir klart....utan förändras... bra dikt.
2005-08-19

  Jessi
Ja, så kanske man ska se på det! Väldigt fin dikt
2005-08-12

  Håkan Eklund
hörnbitarna är elltid luriga ;)
din pusseldikt använder liknelser bra
och texten är lättläst och bra skrivet.
innehållet kan jag skriva under på och
ja gillar dikten. bra
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell