En dag vänder vinden sig mot skogens" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag vänder vinden sig mot skogens


Hjärta

 

Aftonen var den sista

I de mörknande kvällarna

Solens strålar vandrade

Över och tillsammans

Mot det innersta

 

Timmarna var förbrukade

Bland de vita trasiga molnen

Där måsar tungt svävade bort

Mot det grå mörkret

 

Vi höll om varandra den stund

Vi ännu kunde se solens skimmer

Höra vindens sorglösa resor

I vår nyväckta kärlek 

 




Fri vers av madigan
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-11-08 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan