Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer än halv-vägs....


DAGENS ORD ! (15)

ORIENTERING !

Också mångfassetterat
kan innebära mycket

Kan va´nå´t Välregisserat
O-Ringen är ett sån´t , enligt Mitt tycke


Kan , också, va´Information
kring något Intressant

En Väsentlig "Intonation"
som klarlägger Markant

I smått men , även i Stort
Man får Veta Vad som blir gjort

Men en Svårbemästrad Variant
Själva "LIVETS ORIENTERING "
VEM VET VAD som ÄR SANT (?)
VEM kan tyda denna "KRYPTERING" ?
DEN som KLARAR DET
HAR LYCKAN KLAR (!)
En FRAMTID, helt
UNDERBAR !
STOR AVUND jag till DENNE HAR !............

---------------------------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-08 16:54



Bookmark and Share


  aol
gillas bravo
2008-11-08

  Mats Henricson
Naturligtvis är det en ren Tillfällighet att jag skrev "denne" (maskulinum,man) på slutet, vill POÄNGTERA att det, lika gärna, kunde ha stått "denna"..........
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska