Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
herregud detta är nog inte dikt, men ändå..


kärleken 1



kärleken varar så länge
det tar att lära känna dig

kärleken föds på nytt
när synen försvagas

överlägsen kärlek dödar vänskap
underlägsen kärlek dödar känslor

lagom kärlek besvaras inte
passionerad kärlek förskräcker
för lite kärlek väcker åtrå

älska men inte beröra
hata men inte förstöra

för vem brinner ditt hjärta?
för vem slocknar din själ?




Fri vers av frantic
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-08 19:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klart lysande dikt, men!!! så pessimistisk
2011-09-13

  Miss Mod
En underbar dikt, herregud. Sparar som bokmärke.
2009-01-05

  Tina-sol
Klart det är en dikt! Tycker mkt om den. Avslutningen är lite melodramatisk och det är precis i min smak.
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic