Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte ge med knutna händer

bortom alla ord

bortom alla villkor och föreställnigar

vilar en annan sanning

bakom det stora vattenfallet

bakom det ljusblå skummet

lyser kärlekens stjärna

 

jag kan inte ge

om jag knyter mina händer

och som en vidöppen bok

vill jag lysa i givande

läs mig

läs mig

 

jag vill inte gå bakbunden

eller i skuggan

när min själ längtar ut

 

jag vill ropa på berget

att nu är tiden inne

nu orkar jag inte vänta mer

 

jag står med vidsträckta armar

villig

beredd

fri

lätt

flygfärdig

 

ta mina öppna händer

bär mitt hjärta

andas min luft

var

ta

 

 

jag är jag

du är du

och allt som är

är oss givet

det

är vad vi gör med det

som

är gåvans hemlighet




Fri vers av :boppi:
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-08 22:31



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Läser och gillar, hur snyggt som helst..
2008-11-09

    sunnanvind
Just det..glömde säga, jag *bokmärkte* oxå! Tack!
2008-11-08

    sunnanvind
Jisses...blir alldeles hänförd av din text..underbar läsning..fantastisk!!!
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: