Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fyra år gammal dikt.


Bursting-Point

vad har jag gjort för att förtjäna all denna plåga
att alltid gå runt och ställa mig själv samma fråga.
Hela mitt liv har varit en lång stig
men har gått fel varenda gång löven fallit ner på den.
smärtat kanske inte du ser i mina ögon
men om du ser in i dom är det bara tomt och svart
som en kall december natt.
Jag är trött på att gå och vänta på ett mirakel
som aldrig kommer.
Jag kommer att sitta och vänta på dig
tills den dagen du hittar mig.
Jag vill se ditt vackra leende en gång till
det är då allt stannar och står still.




Fri vers av Viktor Nilsson
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-08 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktor Nilsson
Viktor Nilsson