Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så kom det då..


huka

 

 

~

och aldrig rörde vid alltid och otid lades vid tid

där väntade viskningar tysta

av aldrig upplevd är alltid vidrörd

vacker förtäljer delar och väljer

där väntade viskningar tysta 

och aldrig rörde vid alltid och otid lades vid tid

ännu en gång

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-09 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri