Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i hate her guts


SHE'S THE ONE I WANT TO FUCK

she's the one
she's the one i
she's the one i want to fuck

Du är så vacker. Alla ser det.

henne vill jag känna
henne vill jag ha
henne vill jag älska
henne vill jag knulla

jag önskar att alla visste vem du var
älskling
du är rutten inuti

och det finns en anledning till varför jag skriver med små bokstäver så ofta, de är så sköra, så fragila... så vackra.. så poetiska.

jag blev aldrig någon
men jag är i alla fall inte rutten inuti

om min insida skulle vara en person så skulle den se ut som Pamela fucking Anderson!

I'm so much better than you.

och jag är inte ett dugg avundsjuk




Fri vers av millie
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-09 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millie
millie