Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär

Jag kan inte släppa känslan av att ha dig nära,
memorerat din röst lika väl som dina linjer.
Drömmer mig bort, till en verklighet där du vet
vad du vill med mig, där jag är en individ.

Du förnedrar och förälskar mig, blåser varmt
och kallt över min bara kropp, smeker och klöser.
Fumlande händer över min nakenhet och läppar
som kysser min hud är en illusion av galenskap.

Men ändå väntar jag fram tills natten tar slut
och ögonlocken faller lika tungt ner av tröttet
som av besvikelsen att ännu en kväll vara utan.




Fri vers av Sophia B
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-09 01:21



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ja bra beskrivet
2008-12-05

    Toronto för att jag aldrig varit där.
bra fångat o vackert skrivet!
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B