Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väck mig när det inte gör så ont.


smärtan är obegripligt kall,
tårar fastnar i ögonfransarna
och jag biter så hårt i läppen
att den spricker i ett försök,
ett tomt försök att vara tyst.
Jag skrattar tills jag gråter och
inser att jag inte skrattar alls.






Fri vers av Sophia B
Läst 409 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-07-26 23:09



Bookmark and Share


    Herr Ångest
En känsla som beskrivs träffande och bra!

Fick mig att tänka på Green days låt "Wake me up when september ends"
2010-12-04

  HQ
Du beskriver känslan så otäckt väl,
raderna griper verkligen tag!
2009-08-03

    Bodil Sandberg
Så väl du sätter orden Sophia..så ont kan det göra..när man inte
vet varken ut eller in.när allt är bara kaos..ja det är kaos som känns i denna din övergivna smärtfyllda dikt..väck mig när det inte gör så ont..väck mig när livet bjuder försoning..man känner igen och man blir oerhört gripen av dina ord..starkt min vän!
2009-07-29

    Burre
Ohh jobbigt och bra..
känns igen..
2009-07-27

    lonelynights
"Jag skrattar tills jag gråter och
inser att jag inte skrattar alls. "

det där är grymt bra formulerat!
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B