Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ljuger för att kunna vara ärlig

Jag skickar en puss med ord på

orden är hjärtskärande
skrämmande
och brutalt ärliga

och den landar fint på din axel.




Fri vers av Sophia B
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-02 22:10



Bookmark and Share


  Yrre VIP
En text med ett avslut som man vaknar till av, mycket bra!!
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B