Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var 18 långt innan jag var 12 år.

knytna händer som träffar hårt
vinglas som går sönder av tysta skrik
och en evighet av utsöndrat ansvar

bläck som skriver genom papper och
fastnar på fingrar som kramaktigt
håller sig kvar vid långvarig konflikt

Min farfar som jag inte träffat på 10 år
frågar vad jag vill göra när jag blir stor
när jag gått ut skolan och blivit vuxen

hånskratt river på mina läppar
och ord i form av blod droppar
ner i min kopp med japanskt te

tårar börjar rinna
och jag lyckas
hicka fram förakt

för,
haha,
jadu..

När jag blir vuxen ska jag bli det barn jag inte varit sedan jag var 11.




Bunden vers (Sonett) av Sophia B
Läst 460 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-04 00:22



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ont gjorde denna. Verklingen bra SKRIVET!!!
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B