Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är bara du och jag som förstår.

du stryker blåmärken under min hud,
strör tårar på mina kinder och ibland
när jag vet att du verkligen bryr dig
träffar glasets skärvor vänster skuldra.
Men det tröstar kvällar jag inte finns att
veta att varje stjärna lyser för ett liv,
så när du inte ser mig finns jag ändå.




Fri vers av Sophia B
Läst 432 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-03 20:44



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Fin.. gillade dina ord.
2010-12-04

  yta
Enormt bra skrivet // Tussan
2010-05-03

    Burre
dessa skärvor träffar mig med ikväll.
Vacker skrivet och fint fångat!
2009-08-10

  Marlene Anna Linnéa
vacker tanke. och harmoniskt skriven, tycker jag. en sån dikt som gör att jag vill läsa mer.
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B