Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kommer tappa bort mig.

Ser du inte hur jag häller ut mitt hjärta här?
separerar ihoptrasslade meningar för dig
så var tyst och smek mina ärrade lungor för
jag visste inte att lögner kunde vara så vassa

och jag klär upp mig i en outhärdlig lättnad
som i sin enkelhet kanske gör mig duglig
håller mig lågt tills jag knappt kan andas
drar in dina svek och andas ut tomhet

Kylan från cementen har sedan länge gått
in i huden men jag ligger kvar och lyssnar
för om du inte kommer för att hämta mig
så kommer jag ligga kvar mitt på motorvägen.




Fri vers av Sophia B
Läst 435 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-04 00:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enormt känslofullt och gripande!!!
du skriver onekligen så det går rakt in!!!
ett starkt fantastiskt språk har du kära poetissa!!
2009-07-08

  Yrre VIP
Aj aj, så otroligt gripande vass!
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B