Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så mycket starkare

Ni är inte min familj

inte ni som vill skada

och göra mig illa

Ni har aldrig funnits där

utan baktalar och förstör

sprider bittert gift

till alla som vill lyssna

Ni klarar inte av lite motstånd

men jag klarar av mycket

Så försök ni bara att krossa mig

bara försök...




Fri vers av Bellissima
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-09 03:13



Bookmark and Share


  Blåbäret
kämparglöd heja heja...tro på den egna kraften och förmågan
2008-11-10

  berxper
Ungefär som "nu får det vara nog"!
Kraftfullt men ändå skört.
Bra!
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima