Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont i magen

Ont ont ont i magen

Jag äter gulaschsoppa
Varför äter jag gulaschsoppa?
Jag är ju vegetarian
Jag vill ju inte stödja köttindustrin
Lika lite som jag vill dricka Coca Cola
För det gör jag ju inte heller
Dricker Coca Cola alltså

Jag laddar ner film
Det får man inte göra
Därför gör jag det inte
Inte så ofta

Jag undviker att göra sånt där som jag måste
Så jag får ont i magen

Jag tänker för mycket
Så jag får ont i magen




Fri vers av Nora B
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-09 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nora B
Nora B