Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om våra själar blandas

allt jag äger

är nästintill ingenting

i mitt eget

jag är bara jag

jag är

är...

 

men med dig

fylls mina ådror med ditt blod

tänk om våra själar blandas

lite

en bit

och de får mötas

därinne

i det tysta

dit ingen når

 

vi ska inte störa då

vi får gå på tå

 

tänk om de har det

som vi inte når

på utsidan...

det innersta  av gemenskap

där orden ska vara tysta

 

 

tänk om våra hjärtan blandas

och slår samma slag

en liten stund

jämna

och i samklang

i tiden som bara är

nu

 

tänk om våra tankar

tänker samma tamke

bara en enda gång

och vi ler

 

tänk om våra ögon ser

bara varandra

just nu

det vore

alltet

i en tid så svår

 

i separation

och avstånd

 

tänk dig min andes ljus över ditt ansikte

då du sover

älskade

 

jag är alltid närande

 




Fri vers av :boppi:
Läst 222 gånger
Publicerad 2008-11-09 17:09



Bookmark and Share


  prinscess VIP
nära av äkta kärlek men en aning sorglig och skör
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: