Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ser din nackes svaga väsen

När du sover på magen

kan jag ändå se ditt leende

och på din rygg speglas

allt

du någonsin varit

 

när jag ser din nackes svaga väsen

fylls mina händer med längtan

igen

 

dina andetag är min båt

och på mjuka havsvågor

får jag färdas

 

längs med

på långsam färd

och du sover

 

när du vaknar

ska jag finnas här

och jag ska

vara din båtplats

 

jag bygger en bro

av tillit

till det vi har

och solen får smaka oss

närhelst den vill

 

vi föds

på vågorna

och oceaner

av allt jag vill ge

är inte nog

 

jag låter dig smaka många tårar

 

skymmningen faller sen

och jag måste resa vidare

men jag vet

vilket hav

vi färdas på

 

 

 




Fri vers av :boppi:
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-09 18:55



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Jättevacker! Tryggt med säker båtplats.
2008-11-09

  prinscess VIP
kärlekens hav
en varm resa
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: