Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig pappa på farsdag :D


Tusan vad svårt det är!


Jag skulle kunna skriva något bra till Farsdag
men jag har inte riktigt listat ut vad...
Kanske en fin haiku eller en novell,
möjligt vis bara fin poesi som får farsan att le stolt

Det blir ju liksom så många idéer
men så få som liksom kan fungera
som beskriver hur bäst min pappa faktiskt är
Men man får ju passa sig så han inte blir lite uppblåst

Inte kan jag få det rimma heller...
det blir bara stelt och väldigt konstigt
Så jag strunar nog i att rimma,
det blir nog bäst för alla

Men kanske bara en enkel lista
typ; Min pappa är:
schysst
rolig
smart... när han vill
charmig
bäst
kärleksfull


Och det bästa med den listan är ju
att jag fick typ halva hans egenskaper
så man smickrar ju sitt eget ego när man väl håller på
nytta med nöje liksom :D

Men, men... det är ju svårt
att beskriva hur mycket han betyder för mig!
Fast en blomma kanske funkar
nått symboliskt att jag växer under han soliga humör
eller nått.

Eller choklad, dålig idé föresten
han går ju på gym (precis börjat)
och det vore elakt att fresta honom

En kopp med fin poesi
när han dricker kaffe så ser han det
och märker hur mycket jag bryr mig
Poesin tog orden ur munnen på mig
eller läste mina känslor...

Det får det bli :D
Grattis pappa... tack för du är min pappa




Övriga genrer av Sikska
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-09 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska