Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta

Två planeter
långt, långt borta...
långt ifrån varandra

Dragningskraft
magnetism
nyfikenhet

igenom tystnad
och mörker

söker varandras ljus




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-09 18:36



Bookmark and Share


  berxper
Ja, metaforerna är alldeles lysande!
När man söker och famlar; dras till varandra...
"söker varandras ljus"
Snyggt!
2008-11-10

  Michaela Dutius
En vacker längtande dikt med underbara metaforer
2008-11-09

  ¤Anne¤
Mmm vackert som bara den!!!
2008-11-09

  aol
bara så vacker stark poesi
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen