Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vakna med dig..


Lusthuset

~~
minnet av dina händer
smeker
mina ljusa stunder om dagen

minnet av dina ögon i total hänförelse
vaggar
mig i mjuka vågor om kvällen

minnet av din mun ger mig
ett välbehag
som lindar in mig i drömfiltar om natten

minnet av din mage mot min rygg
väcker
mig om morgonen

minnet av din viskning mot min nacke
får mig att le mot

Väckarklockan
~~

Epione-08




Fri vers av Epione VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-09 21:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sköna minnen ... lustfyllda. Och slutet är minst sagt överraskande.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP