Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skulle vara ett sant nöje att döda dig!

 

Natt

Öl andedräkt

Tung

Grova händer

Svarta ögon

Kall röst

 

Fuktigt gräs

 

Panik

Tysta skrik

Smärta

Panik

 

Om jag såg dig igen

Skulle det vara ett sant nöje att döda dig




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 399 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-09 22:08



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Gripande
2008-11-18

  RiJoKu
Tror att jag förstår. samtidigt som jag inte gör det. Mordet i sig kanske kan lugna din själ men leder nog inte till så mycket gott.
Ta hand om dig själv och fortsätt skriva säregna men underbara texter.
2008-11-16

    Ronja Helt
jag fick en konstig känsla när jag läste den här. Jag fick en vansinnig lust att börja hånskratta åt den där med grova händer,moahahaha. Väldigt bra skrivet.
2008-11-15

  osynligt- synlig.
Hjälp!!!!!!!!!!!!
2008-11-13

    Bellissima
Fy... får kalla kårar....
2008-11-12

  Svante
Aj!! Obehaglig, men bra skriven, text.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel