Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Kvinnan som skriver obegripliga texter och till Herren som tror han är herren själv. Båda två törs inte få kommentarer från mig, därför blockerade de mig.


Blockerarens natur...

Skulle jag ha ett antal personer
som jag har
blockerat...

ett antal personer som kan rubriceras
som många...

då skulle jag allvarligt fundera på
om det egentligen är mig
själv

jag har blockerat




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-09 22:21



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Ha ha, jag har tänkt samma sak själv...

När det gäller Herrens så ber han offentligt om syndernas förlåtelse när han knappt får några kommentarer längre eftersom han har blockerat så många

När det gäller Kvinnan vet jag inte, hon kanske inte bryr sig faktiskt
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP