Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trams

Trodde inte på sånt här,
det var ju bara löjligt
Trams

Det var något jag inte räknade med att få uppleva på riktigt
inte för mig
Trams

Det låter ju så fånigt... utifrån
Så tänkte jag då
Trams

Alla andra visste hur det egentligen låg till
Men jag lyssnade inte
Trams

Hade jag vetat det jag vet nu då
hade jag aldrig tyckt att det var
Trams




Övriga genrer av pyre
Läst 460 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-09 22:43



Bookmark and Share


  SilverAngel
Bra skrivet... Blir, gripande... när du återupprepar samma ord om och om igen..:)
2009-03-25

    Issand.
heheheh



bra skrivet ;D
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre