Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det eviga tjatet..

jag saknar det intellektuella språket
det eviga tjatet
det enda svaret
dagens nakna sanning

jag saknar alla tömda skålar
alla gapiga halsar
som spottat meningslösa ord
verkningslösa manifest

jag saknar alla viner
alla självgoda miner
alla övertydliga ironier
och allvarliga röda ögon

jag saknar de teatraliskt äkta visionerna
katastroferna
de grusade förhoppningarna
de förstörda sanningarna




Fri vers av frantic
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-19 20:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har så gott flyt i denna så det finns inte.
Ett innehåll så nära, så tight..
Helt mosig i mitt lilla huvud så försöker jag formulera ord som ej formuleras kan till dig.
Du är så j..a duktig så jag imponeras ständigt och åter på nytt varje dag..
Fortsätt... Är ju tokigt nog så jag blir stolt över dig...
C
2008-11-20

  Tina-sol
Älskar den första meningen. Sen är jag fast. Fortsätt skriv please
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic