Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För då stannade tiden

Jag minns det så väl
Den första gången jag såg
Dig stå vid min dörr
För då stannade tiden
Ja, jag minns det så väl
Det var vår och kärleksrus
Och vi följdes till ditt hus
Och jag var ganska vriden

Jag minns det så väl
Du trampade i mitt grus
En siluett i skymningsljus
Och tiden var så vunnen
Ja, jag minns det så väl
Hur jag stod och såg på
När du sa åt mig att gå
Och jag kände mig försvunnen




Fri vers av Piri Piri
Läst 588 gånger
Publicerad 2005-08-10 21:14



Bookmark and Share


  Suddad
Snyggt skrivet.
"Jag minns det så väl
Du trampade i mitt grus
En siluett i skymningsljus
Och tiden var så vunnen"

Ja, det är precis så jag känner när min kärlek blivit vunnen och försvunnen. Kvar med starka minnen inetsad i hornhinnan.
2008-11-25

  yoyyo
riktigt bra. snyggt beskrivet, får hela händelsen framför mig.
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri