Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men jag är nog så illa tvungen


Jag vill inte, VILL INTE!

Jag vill inte!
INTE! sa jag

Hörs det inte?
Jag säger ju
att jag inte
VILL

Vad jag inte vill?

Det vet jag
inte....riktigt

Måste nog fundera
ett litet tag till?




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-10 17:05



Bookmark and Share


    Nattviol
"Måste nog fundera
ett litet tag..
TILL"
om du lägger till.. ordet
TILL.. så rimmar det rätt
skönt på VILL..
(i strof två)
men frågan är ju.. om
du vill eller INTE.. vill!
??
för jag - jag kan sällan
tiga still!
mest för att jag..
inte VILL!
*S*
2008-11-10

  Vilsen Annette-hittar vägen
Hi hi.. ja så kan det misann kännas ibland!
2008-11-10

  anits VIP
Vill man inte, så vill man inte,
lyssna till kroppens signaler,
är viktigt, mycket viktigt
2008-11-10

    sunnanvind
ja,,,då är det nog bäst bida lite tid o fundera!L*
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson