Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring som en gasell till mig

du är täckt av safirer

du är  doftande kryddor

stora blomserängar

 

låt mitt hjärta öppna dörren

till din oas

 

ditt väsen är ljuvlighet

 

dina lockar dryper av vattendroppar

jag andas av din dagg

 

 

och ändå doch samtidigt

min glöd

 

spring som en gasell till mig

jag trånar efter dig!

 

 

 

 




Fri vers av :boppi:
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-10 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: