Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...spelar ingen roll, vad man hittar på, verkligheten, är alltid värre....


Verkligheten




Verkligheten
Är märkligheten

Och vår saga all
I alla fall




Fri vers av LassO
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-11 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO