Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Jag är förtvivlad
var finns du
jag behöver dig tätt intill
jag vill höra dig viska vackra ord

Jag är förtvivlad
varför finns du inte hos mig mer
nu är du mig långt ifrån
jag hör aldrig mer ett vackert ord




Fri vers av Maricha
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-10 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maricha