Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommunikationen kunde varit bättre..


4 SMS


Ett SMS..
Ett futtigt Förlåt!
Ge dig..
vill inte ha dig ändå!

Ännu ett SMS..
Prata?
Varför då..
jag har inget att säga dig ändå!

SMS igen..
Älska?
Skärp dig..
jag vill inte känna din kropp ändå!

Sista SMS..
Kom hem till mig?
Men ojdå..
så nu vill du ha mig tillbaka ändå!


Skickar inget SMS tillbaka ändå
Det var ditt val och du valde att gå..





Fri vers av Maricha
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-12 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maricha