Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmen

Ännu en natt hon kom på besök
återigen hon gör ett försök
det är inte första gången
hon får mig att känna mig fången

Ännu en dag trött och sliten
jag ser mig om blundar för skiten
orkar ingenting, är helt matt
önskar hon håller sig borta inatt

Natten infaller och jag somnar in
nu kommer alla bilder i drömmen min
drömmen blir densamma om igen
vad är det hon vill säga om min vän

Mardrömmen försöker säga mig
att vännen min har ännu en tjej
Visar sig mardrömmen nu vara sann
Får hon gärna komma förbi så ofta hon kan




Fri vers av Maricha
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-11 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maricha