Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det var som mörkast, fann jag en del av ljuset här.


Tack poeter


Längtan

längtan till orden

till underbara texter

drömmar

drömma sig bort en stund

bland alla vackra ord

ord som talar fritt

från hjärtat

sinnet

minnet






Fri vers av Maricha
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-14 00:06



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
vackert skrivet ......
2008-11-14

    Maria Malm
Ordens lyskraft kan lysa upp tillvaron för många.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Maricha