Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedragen



Bedragen...

jag har blivit bedragen

smakar på orden

bitter underton

smak av beska

tungan svartnar

ljudet tystnar

VARFÖR?




Fri vers av Maricha
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-13 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maricha