Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina ögon ser jag..



Ögon som glittrar

glittrar av glädje

glädje för livet

livet i behåll

behåll din sköna

sköna är orden

orden som flödar

flödar av kraft

kraft till källan

källan din själ

själ till evighet

evighet till alltet..







Fri vers av Maricha
Läst 558 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-12 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maricha