Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är egentligren bara en liten histora om en flicka...


FÖRINTELSE!!!

Jag är en av "dessa ständiga överlevare,
en av dem som blir expert på att lämnas kvar"




Fri vers av MotherBitch
Läst 420 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-10 22:49



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Bra skrivet!
2009-02-14

  friheten
Smärtsamt
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch